Bli medlem

Att ha motorcykel är en grej som stimulerar till gemenskap och många härliga skratt. Därför finns bland annat Perstorps Motor Cykel Klubb. Här ställer vi inga krav på vilken märke av Motor Cykel du har eller hur gammal den är. Vi träffas och har skoj. Kör en runda ibland eller så sitter vi och löser alla världs problem över en våffla och kopp kaffe.  
Vi har en egen klubblokal som är nära Perstorp, där vi samlas till olika aktiviteter. Vinter som sommar anordnas mc-turer och andra aktiviteter.
Vi kör till olika mc-träffar och mc-rallyn, där vi träffar likasinnade.

Bli medlem i PMCK! Skicka ett mail till Kjell Börjeson så får du mer information.
300 kr för mc körande medlem och 100 kr för åkande

Varför vara medlem?
En stor del av allt skoj som händer i Sverige ordnas av MC klubbar. Det kan vara allt från MC-rallyn och utflykter till kvälls och MC-träffar. 

Vi är anslutna till SMC. Alla som är medlemmar hos SMC får en trevlig bok på ca 280 sidor med diverse aktiviteter och diverse rabatter runt omkring i vårt avlånga land. Men utan klubbar och medlemmar blir det inte mycket skoj för oss MC folk.
Anmäl dig idag och bli medlem om du vill vara med i gemenskapen.

Medlemsavgiften gäller kalenderår, d v s 1 januari t o m 31 december

Lite förtydligande
MC rally= kan jämföras lite med orientering men på MC kör man efter en karta/noter. På de olika stationerna kan det förekomma teoretiska frågor liksom fysisk aktivitet som alla kan delta i. Beroende på hur bra du klarar dem får du poäng därefter.

SMC= Sveriges MotorCyklister  Kolla mer på deras hemsida om du vill veta mer om den organisationen.  www.vmc.se

 

Välkommen till våra medlemsmöten och evenemang. Läs mer här